Professionell genomförd målning

Professionell genomförd målning

Hallojsan! Vad roligt att du har hittat till min blogg, hjärtligt välkommen ska du vara. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg och berätta för er om en målerifirma i Västervik som heter Helgenäsmåleri. Till dem vände jag mig för att måla om lite hemma hos mig när tiden inte fanns till att göra det själv.

Under ungefär ett halvårs tid har jag velat måla om lite där hemma, det är allt från mitt sovrum till min friggebod som har behövt ny färg. Jag har hela tiden tänkt att jag ska göra det själv eftersom jag har målat tidigare och inte tycker att det är ett alltför komplicerat projekt. Det började bra, jag hann måla om mitt sovrum och hallen. Efter det kom jag in i en väldigt stressig period där jag behövde hinna med massa annat, vilket gjorde att jag fick prioritera bort målningen. Nu har det som sagt gått ungefär ett halvår och jag har inte funnit tiden till att göra det själv. Eftersom jag ville få det gjort så fort som möjligt men inte hade tiden att själv göra det valde jag ett annat alternativ, att leta upp en målerifirma i Västervik som kunde göra det åt mig. Jag hittade Helgenäsmåleri och fick en bra känsla i kroppen, jag följde min magkänsla och hörde av mig till dem för att erhålla deras professionella hjälp. Från det att jag tog kontakt med denna målerifirma i Västervik tog det inte lång tid innan arbetet var färdigt, äntligen blev det genomfört. Hade jag gjort det själv vet jag inte hur lång tid det hade fått vänta, säkerligen ett bra tag till. Hur som helst är jag väldigt glad över att jag beslutade mig om att lämna över arbetet till professionella och duktiga målare, det gjorde att jag snabbt fick ett riktigt bra resultat. Jag hade helt enkelt inte kunnat vara nöjdare än vad jag är.


Kommentarer är stängda.