Måla om invändigt och utvändigt

Måla om invändigt och utvändigt

God morgon bloggen! Nytt år betyder nya möjligheter och visst känns det bra att lämna det förgående året bakom oss för att börja om på nytt. Nu under de första månaderna av det här året har jag faktiskt tänkt fokusera en hel del på renovering av mitt hem i Härryda, jag ska bland annat anlita en målare och även en snickare. Invändigt är det inte så mycket renovering som ska göras, det är egentligen bara måla om och riva en vägg som jag behöver ha hjälp med. Det är snarare utsidan av kåken som behöver rustas upp en del, men det får bli senare fram på året. När jag köpte huset så renoverade jag hela insidan, både badrum och kök inkluderat. Så invändigt är det ett modernt hem men, där det enda jag inte är nöjd med är färgen och en del av planlösningen. Men det är enkelt ordnat, allt som krävs är en målare och en snickare. Jag kommer antagligen behöva både en snickare och en målare även när utsidan av huset renoveras, men som sagt så får det dröja lite. Det har varit väldigt skönt med ledighet i ett par dagar nu och det känns verkligen som att man har fått vila upp sig i ett par dagar, vilket var någonting som jag verkligen behövde. Nu sitter jag på kontoret och är helt redo för att köra igång på riktigt igen, även om just denna vecka är lite av en mjuk start eftersom vi är lediga på onsdag. Jag tänkte faktiskt runda av här och försöka få tag i en målare innan jag börjar jobba. Men innan jag sätter punkt för det här blogginlägget så vill jag önska er en härlig dag och en god fortsättning. Ta hand om er och glöm inte att kika in på bloggen med jämna mellanrum, det kommer fler inlägg! Ha det fint


Kommentarer är stängda.